De Nationale Voorleesdagen

Help een verrassing!
Help een verrassing!
Foto: Flevomeer Bibliotheek

Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2024 vinden De Nationale Voorleesdagen plaats, met als start Het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 24 januari. Een week lang zijn er allerlei voorleesactiviteiten bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

EMMELOORD, 23-01-2024 – Daarnaast staan het Prentenboek van het Jaar Help! Een verrassing!, van Miriam Bos (Lemniscaat) en de andere negen prentenboeken centraal tijdens de Voorleesdagen.

Silent Disco theater: Help! Een verrassing!

Vrijdag 2 februari vanaf 15:00 uur wordt de bibliotheek in Emmeloord omgetoverd tot een ‘silent disco’. Stel je eens voor dat je echt in het verhaal zou kunnen stappen dat wordt voorgelezen. In ‘Daantje de Voorleeskampioen: Help! Een verrassing!’ gebeurt precies dat. Daan neemt je mee naar het universum achter de woorden, op een wonderlijke reis vol verrassingen, vrolijke muziek en betoverende geluiden. Na de voorstelling zijn de kinderen van harte welkom om met August de Vos en Suusje Eekhoorn uit het Prentenboek van het Jaar te spelen. Een medewerker van de bibliotheek zet de kinderen op de foto en plakt ze vervolgens, hup, zo in het boek!

Over Daniël van de Broeke

Daniel van den Broeke maakt al meer dan 10 jaar kindertheater. Het zijn voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd waarbij alle kinderen meedoen. Ze kunnen kiezen om via een hoofdtelefoon te luisteren, of, voor de allerkleinsten, via een speaker.

Dans je mee?

Een kaartje kost € 2,00. Als lid krijg je korting en betaal je € 1,50. Wil je als ouder ook meedansen? Dan heb je ook een kaartje nodig. Heb je geen zin om mee te dansen, dan kun je gewoon gezellig komen kijken. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen