Een overzicht van het jaar 2023: welke voorspellingen kwamen uit?

Foto: Mediumchat
Het jaar 2023 is alweer bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een recap van het afgelopen jaar. Jaarlijks worden er door verschillende personen en instanties voorspellingen gedaan voor het aankomende jaar. Welke voorspellingen voor 2023 kwamen uit en welke totaal niet? Mediumchat zette de belangrijkste gebeurtenissen in bekend Nederland op een rijtje.
LANDELIJK, 28-12-2023 – Voor de jaarwisseling werden er verschillende voorspellingen voor 2023 gedaan. Bijvoorbeeld dat Linda de Mol een nieuwe liefde zou gaan vinden en weer gelukkig zou worden. Tot op heden is er nog niets bekend over een nieuwe liefde, wel werden zij en haar ex-man Jeroen Rietbergen weer samen in de supermarkt gespot.
Het liefdesleven van André van Duin werd ook genoemd in de voorspellingen van 2023, hij zou namelijk relatieproblemen krijgen met zijn huidige partner. Gelukkig voor André lijkt er geen vuiltje aan de lucht te zijn.
Dan F1-coureur Max Verstappen: er werd gespeculeerd over het vaderschap van Max Verstappen. Volgens de voorspellingen zou hij in 2023 samen met zijn vriendin Kelly Piquet voor het eerst ouders worden. Echter is deze voorspelling niet uitgekomen. Wel werd Max voor de tweede keer oom.
Uit elkaar 
Niet perse voorspelt, wel uit elkaar. Er waren heel wat relatiebreuken het afgelopen jaar. Zo maakte Monica Geuze begin dit jaar bekend uit elkaar te zijn met haar toenmalige vriend Robbert. Dit vertelde zij in een vlog die maar liefst 729 duizend keer bekeken werd.
Naast de breuk van Monica en Robbert, zorgde de relatiebreuk tussen het vlogduo Gio Latooy en Jade Anna ook voor veel ophef op social media. Het ex-stel ging het afgelopen jaar niet één, maar zelfs twee keer uit elkaar. Ook zij filmden de break-up en zetten deze online. De eerste break-up in maart zorgde voor maar liefst 1,3 miljoen views. Het stel kwam weer bij elkaar maar besloot in september toch opnieuw een einde te maken aan hun relatie. Ook deze break-up werd gefilmd en op YouTube gezet. Deze vlog werd 819 duizend keer bekeken.
Liefde en geluk
Gelukkig is er ook nog positief en liefdevol nieuws naar buiten gebracht in 2023. Zo zijn Suzan en Freek in het geheim afgelopen maand in het huwelijksbootje gestapt en zijn er heel wat bekende Nederlanders ouders geworden. Voormalig-Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk werd samen met presentator Kaj Gorgels ouders van hun zoontje Xavier. De stylist van het zuiden, Roy Donders deelde via zijn realityserie hoe hun dochter Romy werd geboren. Ook voetballer Frenkie de Jong mocht aan het vaderschap gaan geloven en werd samen met Mikky Kiemeney ouders van zoontje Miles de Jong.
Afkicken 
Wat ook niet onder stoelen of banken werd geschoven waren de verslavingen van bekend Nederland. Via de socials konden we allemaal volgen hoe Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, af moest kicken van de cocaïne, GHB en zelfs crack. De realityster vertelde zijn verhaal door middel van een eigen documentaire. Ook Dave Roelvink bleek verslaafd te zijn aan verschillende verdovende middelen en ging richting een kliniek in Zuid-Afrika. Tijdens de reality serie ‘de Roelvinkjes’ werd bekend gemaakt dat hij een terugval kreeg en opnieuw naar Zuid-Afrika ging om af te kicken.
Naast Koen en Dave werd afgelopen maand ook door Douwe Bob bekend gemaakt dat hij een alcoholprobleem heeft waarvan hij af gaat kicken.
Meer weten over de relatiebreuken, babyvreugde en benieuwd naar de tv-flops van 2023? Klik dan hier om meer te lezen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen