VanMeijel IT Nieuwjaarsfestival – zaterdag 6 januari 2024

StEP Nieuwjaarsfestival
StEP Nieuwjaarsfestival
Foto: Sjors Evers

Op zaterdag 6 januari opent (theater) ’t Voorhuys in Emmeloord de deuren voor het jaarlijkse VanMeijel IT Nieuwjaarsfestival van StEP Noordoostpolder.

EMMELOORD, 22-11-2023 – Ook dit jaar belooft het weer een fantastische avond te worden met de beste wensen, gezelligheid, drankjes en uiteraard niet te ontbreken: een dansje op de tunes van de beste artiesten!

De line-up staat klaar, ticketverkoop is gestart en we hebben er weer veel zin in om onze bezoekers een fantastische avond te laten beleven’, aldus voorzitter Chris de Boer. Vanaf 25 november maken wij de line-up bekend via onze website en socials. En we verzekeren je: Ook dit jaar weer zijn we er in geslaagd een mooie combi van DJ’s en bands te boeken die het dak er af zullen spelen.

Er zijn vanaf nu slechts 100 EARLY BIRD tickets te koop voor €15,- excl. servicefee (á €1,50). Wees er snel bij want de vorige editie waren er veel vroege vogels snel bij waardoor deze tickets binnen een paar dagen uitverkocht waren. Hierna zal de reguliere verkoop starten. Het Nieuwjaarsfestival is een evenement van StEP Noordoostpolder. De organisatie is in handen van een club enthousiaste vrijwilligers.

Tickets: www.nieuwjaarsfestival.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen