Maak kennis met Dungeons & Dragons in FlevoMeer Bibliotheek

Spel Dungeons
Spel Dungeons
Foto: Flevomeer Bibliotheek

In de bibliotheken van Dronten en Lelystad wordt regelmatig Dungeons & Dragons gespeeld vanuit de groep ‘Dice & Dronten’. De groep bestaat inmiddels uit 117 leden, waaronder een goed aantal spelleiders. Tijd voor uitbreiding dus; naast Dronten en Lelystad is nu ook Emmeloord klaar voor D&D!

EMMELOORD, 27-11-2023 – D&D is razend populair, maar wat is het nou precies? De Game Masters van Dice & Dronten vertellen je er graag alles over! Maak kennis met deze role-playing game die barst van de creativiteit.

D&D kennismakingssessies

Kom binnenlopen en speel een korte sessie mee. Alles is aanwezig en je hoeft niks voor te bereiden. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen of een eigen character te bouwen.

Locatie: FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord.
Leeftijd: Vanaf 18 jaar.
Datum: Vrijdag 1 december 19.00 – 21.00 uur in Emmeloord
Kom kennismaken, luisteren, vragen stellen en spelen.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Over Dice & Dronten

We zijn een grote en gezellige community van volwassenen die in wisselend verband in FlevoMeer Bibliotheken of bij mensen thuis D&D spelen. Je kunt ons vinden op het Discord kanaal ‘Dice & Dronten’.

Is je interesse gewekt?

Meld je dan gratis aan via flevomeerbibliotheek.nl of via het Discord kanaal ‘Dice & Dronten’. Dungeons & Dragons is een spel dat al sinds de jaren ’70 bestaat. Het is een role playing game: een spel waarin je de rol van een ander, denkbeeldig en zelf gecreëerd karakter speelt. Kort gezegd bedenkt iedereen uit je groep dus een karakter en samen gaan jullie op een episch avontuur in een Fantasywereld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen