Netl Park decor van Sinterklaas film

Foto: aangeleverd door Netl

Er draait weer een nieuwe Sinterklaasfilm van De Club van Sinterklaas in de bioscoop: De Gestrande Stoomboot! Het recreatiepark Netl aan de Leemringweg bij Kraggenburg heeft als decor gediend voor de nieuwste film en was een uitstekende locatie om de spannende en avontuurlijke beelden op te nemen.

KRAGGENBURG, 14-11-2023 – Erg enthousiast is het team over de uitkomst van de film die nu te zien is in vele bioscopen door heel Nederland.

Kom zelf ontdekken waar de stoomboot is gestrand, stap het decor binnen en ga op avontuur in het bamboebos van Netl. Iedere zondag viert Netl de zondag onder de noemer: vier je zondag @Netl en op deze dag zijn er activiteiten die extra aandacht besteden aan de film.

Ook is er op zondag 26 november een speciale dag geheel in het teken van de film. In de ochtend wordt de film exclusief getoond en wegens groot succes is deze al helemaal volgeboekt. Maar gelukkig is er in de middag nog kans om een andere leuke film van De Club van Sinterklaas te zien en wordt er echt een Sinterklaasfeestje van gemaakt, inclusief Netl pieten! Meld je aan en houd vooral de socials in de gaten en blijf op de hoogte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen