Informatieavond Aeres MBO Emmeloord 21 november

Foto: Aeres MBO Emmeloord

Op dinsdagavond 21 november organiseert Aeres MBO Emmeloord een informatieavond. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur zijn toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers welkom aan de Balkan 16 in Emmeloord.

EMMELOORD, 11-11-2023 – Aeres MBO Emmeloord biedt 5 mbo-opleidingen aan passend bij de groene sector: Loonwerk en Techniek, Melkvee en Business, Paardensport en -houderij, Plant en Business en Tuin, landschap en recreatie.

Het mbo is kleinschalig met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. In stages, excursies en opdrachten vanuit het bedrijfsleven maken de studenten zich het vak eigen en doen ze ervaring op.

Dit zorgt voor een goede basis in de toekomst, in het werkveld of bij het doorstuderen in het hbo. Aeres MBO Dronten biedt sinds studiejaar 2022-2023 een technische groene opleiding richting landbouwmechanisatie.

Leerplein BBL-opleidingen

Voor studenten in de BBL-opleidingen organiseert Aeres MBO Emmeloord het leerplein voor de Algemeen vormende vakken (avo-vakken). Hierin kunnen studenten zich, met vakken als Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap, zelfsturend voorbereiden op de examens. Een student kan op deze manier de examens flexibel afronden en zich daarna focussen op de vakinhoudelijke lessen. De BBL-opleiding wordt steeds meer vraaggestuurd ingericht. Denk aan extra oefenmomenten voor praktijkonderdelen, huiswerkbegeleiding en op maat trajecten in samenwerking met bedrijven.

Tijdens de informatieavond is er per opleiding een voorlichting te volgen en is er voldoende ruimte voor vragen. Het is mogelijk om meerdere voorlichtingen bij te wonen. Meer informatie en aanmelden via: www.aeresmbo-emmeloord.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen