Studiekring 50+ in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Studiekring 50+
Studiekring 50+
Foto: Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder

Wil je als 50-plusser breed actief blijven? Wil je na of naast je werk nieuwe mensen ontmoeten? En wil je geestelijk zo actief mogelijk blijven? Dan is een studiekring misschien iets voor jou!

EMMELOORD, 18-10-2023 – In navolging van de succesvolle opstart in andere plaatsen in Nederland, wordt in FlevoMeer Noordoostpolder ook gestart met een studiekring.

Voor wie is de studiekring?

Een studiekring is geschikt voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen. Laat je vooral niet afschrikken door het woord ‘studie’, het is niet zo zwaar als het klinkt. In de praktijk ga je namelijk met elkaar in gesprek over zelfgekozen onderwerpen, eigen ervaringen of eigen inzichten. Een studiekring is een combinatie van ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken en kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie?

De studiekring komt eens per maand bij elkaar en een bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis en ook niet-leden zijn van harte welkom! Vrijdag 10 november van 10:00 tot 11:30 uur organiseert FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Vooraf aanmelden is gewenst. Dit kan via [email protected] of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen