Pluk de herfst bij Vink Fruitboerderij: fruitpluktuin de hele herfstvakantie geopend

Vink Fruitfestival
Vink Fruitfestival
Foto: Klaas Eissens

Geniet tijdens de herfstvakantie van de natuur en pluk de laatste appels en peren van het seizoen. Tijdens de herfstvakantie Noord van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 oktober is de fruitpluktuin van Vink Fruitboerderij iedere dag, behalve zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

KRAGGENBURG, 11-10-2023 – De entree van de fruitpluktuin aan de Zuiderringweg 13 II in Kraggenburg is gratis.

Het fruit kan door elkaar worden geplukt en het geplukte fruit kan vervolgens worden afgerekend in de boerderijwinkel naast de fruitpluktuin. De fruitpub is open voor koffie, thee, Lekker Puur fruitsap en wat lekkers.

Leren over appels en peren

Nog nooit eerder appels- of peren geplukt? Dat is geen probleem. In de fruitpluktuin van Vink wordt iedere fruitliefhebber verwelkomd door de plukbaas. De plukbaas deelt zijn kennis over het fruit, geeft pluktips en zorgt voor een leuke en educatieve plukbeleving voor jong en oud. De smaakvolle handappels, peren en stoofperen zijn klaar om opgegeten te worden of om te worden verwerkt in appeltaarten, appelcakes of appelmoes. De te plukken rassen zijn: Elstar, Red Prince, Goudreinet, Condo, Gieser Wildeman, Roblos, Red Prince, Fuji, Golden Delicious en Topaz.

Herfst in de boerderijwinkel 
Ook in de boerderijwinkel proef je de herfst. Deze is rijkelijk gevuld met verse producten uit de polder. Geniet van smaakvolle pompoenen, diverse soorten kool, peulvruchten, wortels en vele andere lekkere (herfst)producten. Kinderen kunnen de hele week meedoen met een herfstkleurwedstrijd en kans maken op fruitige prijzen. De kleurplaten kunnen opgehaald en ingeleverd worden in de boerderijwinkel.

De boerderijwinkel is gedurende de herfstvakantie geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website: www.vinkfruitboerderij.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen