Theaterles voor kinderen

Foto: Suzan van Eerdt
Kids tussen ongeveer 9 en 13 jaar  kunnen eerst een gratis proefles bij Suzan van Eerdt doen op donderdag 14 september van 16.00 tot 17.00 uur in het Muzisch centrum te Emmeloord.
EMMELOORD, 14-09-2023 – Vanaf 15.50 staat ze beneden in de hal klaar om je op te wachten. Vind je het leuk? Dan kan je die week daarop meteen starten.

Ken/ben je een geboren theaterdier? Of misschien ken je wel een kind wat wel wat zelfvertrouwen kan gebruiken? Ze zijn allemaal hartstikke welkom!

Haar missie is om kinderen het plezier van spelend leren met anderen (weer) te laten (her-)ontdekken.

De kracht van spel, creativiteit, spontaniteit, het niet weten, ontdekken van nieuwe werelden en lachen om jezelf en anderen…daar groeit elk kind van.

Theater is zó leuk en leerzaam! en bovendien niet te googelen. Je moet het gewoon doen!

Suzan van Eerdt is afgestudeerd theaterdocent aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Ze geeft met veel plezier al bijna 17 jaar theaterles. De afgelopen maanden werkt ze vooral als trainingsacteur in het bedrijfsleven.

‘In mijn lessen staat spelplezier voorop. Dat kinderen weer ervaren dat fouten maken bij het leven hoort. Samen gaan we opzoek naar de grens van je comfortzone. Want waar het spannend is, valt wat te leren. Dat doe ik door veiligheid, vertrouwen en verbinding centraal te stellen in mijn lessen. Wat je dan krijgt: stralende kinderen met meer zelfvertrouwen die moeiteloos de geleerde speltechnieken durven en kunnen toepassen. Wat een feest!
Kom je ook?! Leuk! Dan zie ik je donderdag 14 september om 15.50 in de hal van het Muzisch Centrum. Kom op tijd want om 16.00 uur gaan we echt starten’.

Meer informatie of vragen? Mail gerust naar [email protected] of kijk eens op mijn www.hetsterrenspel.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen