Uit-jeTent Festival 2023; wat is er te doen?

Uit-jeTent
Uit-jeTent
Foto: Sjors Evers

In het weekend van 9 t/m 11 juni vindt het unieke kampeerevenement van de Noordoostpolder plaats; Uit-jeTent Festival.

EMMELOORD, 25-05-2023 – Speciaal tijdens dit weekend kun je kamperen op allerlei unieke locaties in de gemeente Noordoostpolder; op de golfbaan, in het voedselbos, op een boerenerf of in een wijngaard. Of je nou van rust houdt of juist graag de drukte opzoekt; er is van alles mogelijk! Sommige locaties zijn al volgeboekt, maar er is nog voldoende plek voor jouw kampeermiddel. Bekijk de website voor het aanbod.

Tijdens het kampeerweekend worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd om je tijd mee in te vullen.

Preuvenement bij Renne Streekproducten

Gedurende het hele weekend kan je bij onze hoofdsponsor Renne Streekproducten genieten van een preuvenement. Op de boerderij word je meegenomen op een culinaire reis langs streekproducten die de polder rijk is. Vrijdag en zaterdag staan er verschillende stands van allerlei (lokale) ondernemers die van alles kunnen vertellen over de oorsprong van hun eigen streekproducten en hoe hun eigen bedrijf tot stand is gekomen. Ook voor de kinderen zal er genoeg te doen zijn! Zo kunnen zij een kijkje nemen in de schapenweide, zich laten schminken, kadootjes grabbelen uit de grabbelton, om vervolgens al hun energie kwijt te springen op het springkussen.

Bouw jij het mooiste zandkasteel?

Op zaterdag 10 juni organiseert Bij ons in de Wellerwaard een wedstrijd zandkastelen bouwen.

Laat je fantasie de vrije loop, neem al je emmertjes, schepjes en zandvormpjes mee en doe mee met de leukste wedstrijd van de zomer op het strand van de Wellerwaard.

Stadswandeling Emmeloord

Maak kennis met de geschiedenis van Emmeloord en de Noordoostpolder.

Evert de Graaff neemt je mee door het oudste deel van Emmeloord. Een informatieve wandeling van een uurtje.

Bourgondisch Bosontbijt

Schuif zondag 11 juni aan bij het Bourgondisch Bosontbijt op het Kuinderplasveld bij Staatsbosbeheer.

Gezellig aan de mooi aangeklede tafels genieten van de warme broodjes, sappen, gekookte eieren en vers gerookte zalm. Een fijn buitenontbijt, deels op kampvuur bereid. Een relaxt begin van je zondagmorgen!

Foodtruckfestival

Sluit het weekend heerlijk af bij het Foodtruckfestival bij de Wellerwaard. Lekker chillen op het strand met volop keuze in hapjes en drankjes. Tenen in het zand en genieten van de muziek.

Natuurlijk wordt er nog veel meer georganiseerd. Wat dacht je van een heerlijke yoga sessie, een fijne wandeling, gezellige kampvuuravond of speuren naar waterdiertjes met de kinderen? Volg ons op social media en houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Organiseer jij ook iets in het weekend van 9 t/m 11 juni?

Laat het ons weten via de mail [email protected] en wellicht nemen wij het mee op onze website en social mediakanalen.

Uit-jeTent is een activiteit van StEP en heeft als doel de recreatie in de Noordoostpolder te promoten. Mede dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers staat er weer een mooi evenement op de kalender.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen