Workshop Nederlandse Gebarentaal

Foto: Jacqueline Damen

Heb jij altijd al willen weten hoe Nederlandse Gebarentaal in het werk gaat? Of misschien wil je zelf wel aan de slag met deze vorm van taal? Geef je dan op voor de workshop Nederlandse Gebarentaal in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder op dinsdag 13 juni.

EMMELOORD, 24-05-2023 – De workshop wordt gegeven door Jacqueline Damen. Als opgeleid coach en begeleidster is zij al enige tijd bezig om de Nederlandse Gebarentaal onder de aandacht te brengen. Tijdens de workshop worden oefeningen gedaan om zo van dichtbij kennis te maken met deze leuke taal. Zo leer je elkaar begroeten in gebarentaal, leer je andere nuttige gebaren die in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden en ook het Vingerspellen komt natuurlijk aan bod.

Opgeven

De workshop is geschikt voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met Gebarentaal. De avond begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Het aantal plekken is beperkt en er zijn kosten aan verbonden. Een kaartje kost € 5,00 voor leden en € 6,00 voor niet-leden en is te verkrijgen via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de servicebalie in de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen