’t Voorhuys lanceert eigen speciaal bier: Frederiks Blond

Foto: Klaas Eissens AV Producties

Op zondagmiddag 21 mei stapte Frederik Leonard Hellendoorn nietsvermoedend ’t Voorhuys binnen. Op deze zonnige dag wordt hij verrast met een eigen speciaal bier: de Frederiks Blond. Een bier gebrouwen als ode aan Erik en zijn levenswijze.

EMMELOORD, 22-05-2023 – Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn: “Het bier is gebrouwen met een gevoel, het gevoel van proosten op het leven. Het gevoel van bier drinken met familie en vrienden. Hard werken, veel gezelligheid, een warme familie. ’t Voorhuys draait nog steeds op deze waarden, de fundering die Erik samen met Joke heeft gelegd. En dat willen wij u graag laten proeven met de Frederiks Blond.”

Speciaal voor ’t Voorhuys heeft Havenbrouwerij Het Brouwdok de Frederiks Blond gebrouwen. Het is een krachtig blond bier met onder andere spelt mout en heeft een aangename geur met een uitnodigend karakter. Met slechts 6% alcohol is het een bier dat je graag vaker drinkt.

De Frederiks Blond is uiteraard bij ‘t Voorhuys op de tap verkrijgbaar. Houd onze sociale media goed in de gaten want er komen hele leuke acties aan. Proost met elkaar, neem een slok en geniet van het gevoel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen