Lezing Mantelzorg

Lezing Breinpunt Mantelzorg
Lezing Breinpunt Mantelzorg
Foto: eigen foto

Denk jij na over mantelzorg en de gevolgen daarvan? Veel mensen weten niet dat ze mantelzorger zijn. Ze raken hierdoor overbelast en/of weten niet hoe ze het behapbaar kunnen houden voor wat betreft zorg en energie.

EMMELOORD, 10-05-2023 – Daarnaast weten mensen ook niet altijd waar ze kunnen aankloppen voor hulp en ondersteuning en weten de weg niet in het woud van regelgeving. Loop jij hier ook tegenaan en wil je anderen hierover inspirerend ontmoeten? Kom dan naar de lezing op donderdag 25 mei in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

De lezing

De sprekers tijdens deze avond zijn Annelein Sleurink en Marion van de Voorde. Zij zijn sinds de zomer van 2022 de nieuwe consulenten Mantelzorg van Steunpunt Mantelzorg Carrefour. Beide hebben een achtergrond met ruime ervaring in onderwijs, zorg en welzijn. Het wordt een interactieve avond waarin samen gekeken wordt naar ballast, bagage en nieuwe mogelijkheden. De lezing begint om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. De avond is gratis toegankelijk, maar aanmelding is wel gewenst. Dit kan per mail via [email protected] of telefonisch via 0527-630000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen