Nacht van Oranje Emmeloord uitverkocht

Nacht van Oranje 2023
Nacht van Oranje 2023
Foto: Sjors Evers

Het evenemententerrein stond afgelopen zaterdag afgeladen vol met ruim 3000 dansende en feestende jongeren, die zich zichtbaar vermaakten op een uitverkochte Nacht van Oranje Emmeloord.

EMMELOORD, 24-04-2023 – De diversiteit in DJ’s, de fantastische licht- en geluidshow en grote opkomst maken dat de nieuwe commissie zeer trots terugkijkt op een, voor hen, succesvolle eerste editie. Nieuw dit jaar waren de photobooth en merchandise kraam waar de bezoekers terecht konden voor oranje items als zonnebrillen, led-armbandjes, Hawaï slingers en earplugs. De organisatie had ook oranje poncho’s ingeslagen voor het geval de regen toch de overhand zou krijgen. Die zijn gelukkig niet uit de verpakking gehaald, want na de hevige regenval (ook tijdens de opbouw) van de afgelopen dagen bleef het op de avond zelf droog. Een mooie bijkomstigheid aangezien het festival dit jaar ‘open air’ was.

De avond werd afgetrapt door de energieke Kroegtijgers, die werden opgevolgd door Team Rush Hour en Johnny 500. De bezoekers konden heerlijk dansen op de beats van de Afro Bros. Rob Lee XXL bracht een enorme energie samen met zijn MC, opblaasballen vlogen over het publiek. Namens de sponsoren VHM Machinery en Supervision werden oranje hoodies uitgedeeld. Hoogtepunt van de avond was afsluiter Tony Junior, die een mega dikke set draaide het laatste uur. De artiesten waren zeer enthousiast over het publiek en de organisatie achter de schermen.

Met de georganiseerde busdienst in samenwerking met TCE Tours Emmeloord die langs de dorpen reed, konden de bezoekers weer veilig naar huis worden gebracht. Het evenemententerrein is nog maar net afgebroken, maar de organisatie is nu al plannen aan het smeden voor volgend jaar.

De Nacht van Oranje Emmeloord is een evenement van StEP Noordoostpolder. De organisatie ligt in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen