Nacht van Oranje Emmeloord 2023

Commissie Nacht van Oranje
Commissie Nacht van Oranje
Foto: Pim van der Maden

Zaterdag 22 april staat dit jaar in het teken van het jaarlijkse dancefeest voor de jeugd. Tijdens de Nacht van Oranje zullen diverse grote artiesten het evenemententerrein weer in vuur en vlam zetten. Bereid je voor op een hele dikke show, vol special effects, merchandise en vette DJ sets.

EMMELOORD, 15-04-2023 – De nieuwe commissie van vrijwilligers (zie foto) is super enthousiast aan de slag gegaan om er weer een topfeest van te maken. De fantastische licht- en geluidshow, verzorgd door LuimesAV, maakt de show helemaal af. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door SponsorKing VHM Machinery en SponsorQueen Supervision. De Nacht van Oranje is al jaren een groot succes onder de jeugd.

Duizenden bezoekers wisten het evenemententerrein al te vinden en dat zal dit jaar niet anders worden met de dikke line-up: Rob Lee XXL, KroegTijgers, Team Rush Hour, Johnny 500, Afro Bros en Tony Junior. De Afro Bros zijn een Arnhems DJ duo, je kent ze van hits als: Energie (met Ronnie Flex & Frenna), 18 Plus (met Finest sno) en Instagram (David Guetta, Daddy Yankee e.a.). Los gaan op Latin House, Afro House, Moombahton, House and Urban. Johnny 500 heeft ontelbare headline shows per jaar in Nederland en langs de Costa’s en is daarmee absoluut niet meer weg te denken uit het club en festival landschap. Tony Junior heeft als DJ, hits gehad in Nederland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Hij bracht werk solo uit en met andere kings zoals met DJ Ghost, Steve Aoki en Mr. Polska, Nicolas Nox, Tiësto en met andere bekende buitenlandse artiesten. Ook ken je hem van TV programma’s als De Bachelor en Expeditie Robinson.

Nieuw dit jaar is de busdienst die in goede samenwerking met TCE Tours Emmeloord is geregeld. Vanuit alle dorpen in de Noordoostpolder zijn er busritten naar het festival. De bus vertrekt zelfs vanuit Lemmer naar de Nacht van Oranje. Tegen een kleine vergoeding, halen we je op en word je weer thuisgebracht aan het einde van het feest. Hoe lekker is het dat je niet hoeft na te denken over vervoer of helemaal op de fiets naar huis moet? Zorg dat jij de bus niet mist, en scoor de bus tickets met je vrienden nu via tickettekoop.nl.

De organisatie van de Nacht van Oranje is nog op zoek naar versterking in de vorm van vrijwilligers en sponsoren, die willen helpen om ook volgend jaar weer een nieuwe toffe editie van Nacht van Oranje te organiseren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met StEP via: [email protected].

Nacht van Oranje Emmeloord
Datum : Zaterdag 22 april 2023
Tijden : 20:00 – 02:00 uur
Locatie : Evenemententerrein (Kamperweg), Emmeloord
Tickets en bustickets: https://www.tickettekoop.nl/2023/nachtvanoranje/
Leeftijd : Alle leeftijden
Cashless: Het evenement is volledig cashless. Je kunt uitsluitend met PIN betalen.
Dresscode: ORANJE! Het festivalterrein is niet overdekt (open air) en er is GEEN garderobe.
De Nacht van Oranje is een evenement van StEP (Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder). De organisatie ligt in de handen van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen