weekendafsluiting N702 Hogering (Almere) afgelast

Foto: Pixabay.com

De geplande afsluiting van de N702 Hogering gaat dit weekend niet door. Door de verwachte weersomstandigheden kan er geen nieuw asfalt aangebracht worden.

ALMERE, 15-04-2023 – In eerdere berichtgeving is gecommuniceerd dat de N702 Hogering dicht zou zijn in het weekend van vrijdag 14 tot en met maandagmorgen 17 april 2023. De afsluiting stond gepland in de richting van de A6 en ook voor het traject tussen de Hollandsedreef en de Contrabasweg.

Slecht weer

Het verwachte weer voor aankomend weekend is niet geschikt om asfalt aan te brengen. Relatief lage temperaturen in combinatie met een te harde wind zorgen voor het te snel afkoelen van asfalt waardoor de kwaliteit niet kan worden gegarandeerd.

Werkzaamheden

Afgelopen december is tussen de Muziekwijk en de A6 asfalt aangebracht tijdens te koud weer. Dit asfalt vertoont op diverse plekken sporen van slijtage en moet daarom worden vervangen. Deze werkzaamheden worden nu verplaatst, naar verwachting naar juni 2023. De exacte datum wordt later gecommuniceerd. In de tussentijd wordt de kwaliteit van het asfalt in de gaten gehouden. Waar nodig worden tijdelijke reparaties uitgevoerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen