Wollig Landleven Lentefair Natuurgebied Schoterveld Bant

Foto: Wollig Landleven

Een sfeervolle fair op het prachtig gelegen natuurgebied Schoterveld Bant, naast vakantiepark Eigen Wijze. Zaterdag 22 april zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten in Bant. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen?

BANT, 12-03-2023 – Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding, lifestyle verzorgingsproducten, beauty en nog veel meer.

Ruim 70 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan kunt u dit niet missen.

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de vakmensen. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen.

Lifestyle

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding en cosmetica tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten

Proef en geniet! Diverse specialisten met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld diverse Veluwse en Groningse en Friese streekproducten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten teveel om op te noemen.

Foodtrucks

Maak kennis met de diverse Foodtrucks… Van de Barista met de lekkerste koffie, naar diverse Poke Bowls en broodjes, Verse Grillworsten, poffertjes of mini donuts of vers gerookte paling…je kunt te kust en te keur.

Workshops

Er worden diverse workshops gegeven waar je aan mee kunt doen zoals b.v. workshops op het gebied van vilten, knopen en haken voor volwassenen en kinderen, vogelnestkastjes bouwen e.a. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer, gezelligheid voor jong en oud. Gezelligheid, ontspanning en sfeer… Tijdens de fair is er live muziek van B. Morris die onvervalste blues, folk, country en oldies ten gehore gaat brengen. Kortom we maken er een geweldige dag van.
We zien u graag bij Wollig Landleven LenteFair Natuurgebied Schoterveld, Bant.

Zaterdag 22 april van 11:00 tot 16:30 uur
Schoterweg 3 Bant
De entree is gratis.
Parkeren 2,-
Meer informatie zie www.wolliglandleven.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen