Feestelijke voorjaarsvakantie in de Orchideeën Hoeve

Aart
Aart
Foto: Orchideeënhoeve.nl

Deze voorjaarsvakantie, van 25 februari t/m 5 maart, is de jungle in Rep & Roer! Vergeet de koude winter dus maar snel en maak je op voor een tropische jungle-expeditie met tal van feestelijke activiteiten.

LUTTELGEEST, 22-02-2023 – Leef je uit in het Mangrovebos Speelparadijs, schuif aan bij de gloednieuwe show ‘Reptielen & Roereieren’ in het Jungletheater en vier samen met alle junglebewoners de verjaardag van ‘directeur’ Aart.

Nieuw jaarthema = nieuwe avonturen

Door de lancering van het gloednieuwe jaarthema ‘Rep & Roer’ staan jou deze voorjaarsvakantie tal van nieuwe avonturen te wachten. Speur in het park naar de educatieve bordjes en maak kennis met de verborgen agenda’s van de planten en dieren of ontdek de spannendste plekjes van de jungle met de gloednieuwe speurtocht ‘Aart en het grote koffer-mysterie’.

Verjaardagsfeestje Aart

Speciaal voor de verjaardag van Aart pakken wij uit met grote en kleine verrassingen en dat de hele dag door. Ga met het feestvarken op de foto tijdens zijn verjaardagsfeestje in het Jungletheater, maak met jouw kleurplaat kans op een leuk cadeautje en geniet van een swingend optreden van La Banda Loca in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Zodra dit duo begint te spelen is stilzitten onmogelijk!

Let op! Het is noodzakelijk om vooraf online tickets te reserveren. Vol=Vol!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen