Informatieavonden Aeres VMBO en MBO Emmeloord

Foto: Aeres MBO

Aeres VMBO en MBO Emmeloord organiseren komende week informatieavonden voor ouders/verzorgers en toekomstige studenten aan de Balkan 16 in Emmeloord.

EMMELOORD, 11-02-2023 – Ouders en verzorgers die de open dagen in januari hebben gemist of nog vragen hebben, zijn van harte welkom op donderdag 16 februari. Vanaf 19:00 uur start een centrale voorlichting en er is voldoende ruimte voor vragen. De avond duurt tot 20:30 uur.

Aeres VMBO Emmeloord is een groene vmbo en biedt de richtingen KB, BB en G(T)L. Leerlingen volgen de reguliere vmbo-vakken zoals Nederlands, Engels en Wiskunde én ze maken kennis met de groene omgeving. Lessen duurzaamheid, dierenverzorging, plantenteelt, techniek, food en gezondheid zijn daar onderdeel van. Een leerling kan na het vmbo nog alle kanten op.

Aeres MBO Emmeloord

Op dinsdagavond 21 februari organiseert Aeres MBO Emmeloord een informatieavond. Tussen 19:00 uur en 21:00 uur zijn toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers welkom. Tijdens de avond is van elke opleiding een voorlichting te volgen en zijn vakdocenten aanwezig voor vragen.

Aeres biedt 5 mbo-opleidingen aan passend bij de groene sector: Loonwerk en Techniek, Melkvee en Business, Paardensport en -houderij, Plant en Business en Tuin, landschap en recreatie.

Het mbo is kleinschalig met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. In stages, excursies en opdrachten vanuit het bedrijfsleven maken de studenten zich het vak eigen en doen ze ervaring op. Dit zorgt voor een goede basis in de toekomst, in het werkveld of bij het doorstuderen in het hbo. Een dag meelopen met de opleiding is mogelijk tijdens de VIP-dag op 8 maart.

Aanmelden:
Aanmelden voor de evenementen is wenselijk via:
aeresvmbo-emmeloord.nl of
aeresmbo-emmeloord.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen