Schrijven over toekomst en verleden

Theehuis begraafplaats Emmeloord
Theehuis begraafplaats Emmeloord
Foto: bestuur Theehuis

De jubileumzondagen van het Theehuis op de begraafplaats in Emmeloord gaan ook in het nieuwe jaar door. Op zondag 29 januari legt Truus van Keulen van de Schrijverij uit hoe schrijven een proces vooruit kan helpen.

EMMELOORD, 19-01-2023 – Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden welkom in de koffiekamer van ’t Westerhuis op de begraafplaats om mee te denken over ‘Toekomst en Verleden’.

Toekomst en verleden horen bij elkaar. Alles wat in het verleden in je leven is gebeurd en wat je hebt gedaan, maakt je tot de mens die je nu bent. Mooie dingen, minder plezierige ervaringen: het scherpt en polijst je en al kunnen er momenten zijn dat je denkt nooit meer te kunnen lachen, er komt altijd weer een andere tijd.

Omdat het Theehuis op de Begraafplaats het 10-jarig jubileum viert, wordt tot en met september 2023 elke laatste zondag van de maand een themabijeenkomst gehouden, waarin soms een lezing soms een workshop centraal staat. Toegang is gratis evenals koffie of thee. De volgende jubileumzondag wordt gehouden op zondag 26 februari en wordt verzorgd door Ans Dohmen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen