Inloopspreekuur voor werk, studie en stage

leerwerkloket
leerwerkloket
Foto: eigen foto

Denk je aan een carrièreswitch? Loop je vast in je baan of ontwikkeling? Wil je weer aan het werk en wil je ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Of wil je weten welke financiële regelingen er beschikbaar zijn voor om- en bijscholing?

EMMELOORD, 12-01-2023 – Kom dan naar het inloopspreekuur van het Leerwerkloket op donderdag 19 januari van 13.00 uur tot 16.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het Leerwerkloket Flevoland biedt onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken, voor iedereen in regio Flevoland.

In Nederland zijn al zo’n 35 leerwerkloketten actief. Het is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het Leerwerkloket Flevoland bestaat uit een onafhankelijk, deskundig en enthousiast team, dat mensen graag wegwijs maakt in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Ze geven informatie en tools, zodat je stappen kunt zetten in je loopbaan en ontwikkeling.

Ook als werkgever kun je bij het inloopspreekuur terecht. Samen met de Werkgeversservicepunten geven zij onafhankelijk en kosteloos advies over de aansluiting van onderwijs met arbeidsmarkt. Het Leerwerkloket benut alle contacten met onderwijs-, overheids- en werkgeversorganisaties en kan zo mensen versterken in hun studie of loopbaan! Iedere eerste en derde donderdag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur kun je met vragen over werk, studie en stage terecht bij Het Leerwerkloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen