Jaarlijkse bloemetje in Kraggenburg voor Ron en Max Potters

Bloemetje voor Ron en Max Potters
Bloemetje voor Ron en Max Potters
Foto: Wilma van Beekhuizen

Ron en Max Potters van HCR Van Saaze kregen het jaarlijkse Kraggenburgse bloemetje uitgereikt in hun eigen knusse restaurant.

KRAGGENBURG, 11-01-2023 – Normaliter wordt het bloemetje uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie in het dorpshuis, maar omdat het hotel / café / restaurant op zaterdag geopend is, was het voor Ron en Max onmogelijk om samen naar de nieuwjaarsreceptie te komen en kregen zij het bloemetje al eerder uitgereikt door STEK (stuurgroep evenementen Kraggenburg). Afgelopen zaterdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie kon het hele dorp op groot scherm meegenieten van de uitreiking.

De broers Potters kregen het bloemetje voor hun jarenlange inzet voor het dorp. Samen runnen zij al jaren HCR Van Saaze, een belangrijk bedrijf voor het dorp, dat bijdraagt aan de leefbaarheid in het dorp. Verschillende verenigingen hebben er hun thuis gevonden, zoals toneelvereniging Sint Genesius, Koor Smart & Zo en de zaalvoetbal. Jarenlang was Saaze het Hol der Zotte Leeuwkes, de Zotte comedy-avonden worden er gehouden en de dorpsquiz heeft er haar thuisbasis. Ook de mannen van de donderdagavond en de vrijdagmiddag tafel komen al jaren op vaste momenten een borreltje halen.

Daarnaast is Saaze een plek waar mensen samen komen en tonen Ron en Max hun inzet voor verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld het  beschikbaar stellen van het bedrijf voor een veiling of voor een frietje eten met Sinterklaas. Ron en Max zijn dorpsmensen, allebei op hun eigen manier. Hun deur staat altijd open, voor een praatje, een kopje koffie, een biertje of een wijntje.

Naast eigen activiteiten, zijn de gebroeders actief binnen het HOK (gezamenlijke Horeca Ondernemers Kraggenburg) en sponsoren zij altijd veel als er wat gevraagd wordt. Onder andere zijn ze één van de hoofdsponsors van FC Kraggenburg.

‘Ongetwijfeld zijn wij heel veel vergeten’, zegt Wilma van Beekhuizen van STEK, tijdens de uitreiking, ‘maar wij hopen nog lang van jullie inzet voor het dorp te mogen genieten. Dank voor jullie inzet voor het dorp!’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen