Igor Krulsnor in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Igor Krulsnor
Igor Krulsnor
Foto: Flevomeer Bibliotheek Noordoostpolder

Ook in 2022 organiseert FlevoMeer Bibliotheek uitdagende, creatieve workshops en voorstellingen in het kader van Vrijdag Blijdag. Kinderen van 4-12 jaar kunnen dan in de bibliotheek in Emmeloord terecht voor een gezellige en leerzame middag.

Op vrijdag 23 december van 16:00 uur tot 17:00 uur komt de wereldberoemde goochelaar Igor Krulsnor uit Verweggistan op bezoek in de bibliotheek in Emmeloord. Naast goochelen is Igor ook uitvinder. Hij bedenkt vooral dingen voor kinderen die tegen problemen aanlopen tijdens het lezen. Zo heeft hij speciale oordoppen uitgevonden voor kinderen die last hebben van een snurkende vader of moeder. Want wat is er nou vervelender dan een snurkende vader of moeder als je net lekker ligt te lezen? Met Igor’s oordoppen heb je daar in ieder geval geen last meer van.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, met leuke, gratis activiteiten voor kinderen. De goochelshow is leuk voor het hele gezin en gratis toegankelijk. Een kaartje kopen is dus niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen