Gi-ga-groen brievenbus geopend in Energiehuis Zeewolde

Foto: NMF Flevoland

Het thema van de kinderboekenweek dit jaar is Gi-ga-groen. Het Energieloket Zeewolde opende daarom op woensdag 5 oktober een speciale brievenbus in het Energiehuis in de Flevomeerbibliotheek in Zeewolde. Alle kinderen in Zeewolde kunnen hun slimme en energiezuinige ideeën in deze speciale brievenbus doen.

ZEEWOLDE, 06-10-2022 – Eind 2022 wordt de brievenbus geleegd en wint de inzender van het meest interessante idee de Gi-Ga-Groen-beker.

Gi-ga-groen brievenbus voor ideeën

Vera Dam van Energieloket Zeewolde: ‘Kinderen hebben vaak goede groene ideeën, zoals hoe we zuiniger met energie kunnen omgaan. Via deze actie verzamelen we graag die ideeën.’ Het Energieloket Zeewolde en de Gemeente Zeewolde helpen woningbezitters en huurders bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Daardoor verminderen ze de CO2-uitstoot en het gebruik van aardgas. Het Energiehuis laat heel praktisch zien wat daarin nu al mogelijk is.

Energieloket Zeewolde

Energieloket Zeewolde en Gemeente Zeewolde helpen woningeigenaren en huurders bij het nemen van energiebesparende maatregelen in hun huis. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot en het gebruik van aardgas.

Kom langs bij het Energiehuis

Bezoek het Energiehuis tijdens ons inloopspreekuur in Bibliotheek Zeewolde aan de Kerkstraat 2. Het huis is geopend op woensdag-, donderdag- en zaterdagochtend vanaf 10:00 uur en op vrijdagmiddag vanaf 14:00. Daarnaast kunnen mensen ook contact leggen via  www.energieloketflevoland.nl.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Zeewolde helpt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen