SlooOW Natuurmarathon (en SlooOW Reactieve Loop en SlooOW Kidsrun) vindt plaats op 3 september 2022!

Oostvaardersplassen
Oostvaardersplassen
Foto: parelprojecten.nl

Zaterdag 3 september is het zover: de SlooOW Natuurmarathon! Naast de Natuurmarathon is er dit jaar is er ook keuze uit de SlooOW Recreatieve Natuurloop (5km) en de SlooOW Kidsrun (800m & 2km).

LELYSTAD, 20-08-2022 – SlooOW (ovenheerlijk 100% natuurlijk & biologisch desembrood om thuis af te bakken) is trotse hoofdsponsor van deze runs. De SlooOW Natuurmarathon loopt door en langs de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere. Bij de Natuurmarathon staan gezondheid en natuur centraal. Dit sluit goed aan bij de missie van SlooOW, namelijk om gezond en duurzaam gebakken desembrood voor iedereen ter wereld beschikbaar te maken. SlooOW en de Natuurmarathon zijn daarom een geschikte combinatie om natuurbeleving en de bevordering van gezondheid te stimuleren.

Voor deze editie kunnen deelnemers zich zowel als solo of als duo in een run-bike-run modes opgeven. De solo-loper zorgt zelf voor een persoonlijke verzorger op de fiets en bij een duo verdelen de loper en fietser bij toerbeurt een zelf te bepalen aantal kilometers.

Al met al levert dit een gemêleerd gezelschap op bij de start om 10:15 uur ‘s ochtends bij watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ‘t Oppertje). Deze vereniging stelt opnieuw haar faciliteiten zoals kantine, sanitair en douchegelegenheid, maar ook de inzet van vrijwilligers belangeloos ter beschikking. De inschrijving vindt uitsluitend plaats via het de website en is mogelijk tot de dag van de loop. De opbrengst komt uiteraard volledig ten goede aan de Stichting Roparun.

Ook vindt dit jaar weer de SlooOW Kidsrun plaats. Voor deze mini-versie is – voorafgaand aan de SlooOW Natuurmarathon – een mooi parcours van 800 meter en 2 kilometer gemaakt. Kids in de leeftijd van 7-12 jaar (basisschoolleeftijd) zijn van harte welkom. Voor de recreatieve loper bestaat er dit jaar ook voor het eerst de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km loop die in het Hollandse Hout wordt uitgezet. Inschrijving voor de SlooOW Kidsrun & SlooOW Recreatieve Loop kan zowel online als aan de start worden geregeld.

En….natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een mooie medaille en goodiebag!

We hopen op een grote opkomst….uiteraard voor ons goede doel: die kankerpatiënten waarvoor geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd, maar waarvoor wij juist in die fase wat willen betekenen.
Meer informatie is te vinden op https://slooownatuurmarathon.nl/ en op https://roparunteamlelystad.nl/activiteiten-2/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen