NETL camping Kallumaan

Foto: Netl Camping Kallumaan

Dompel je deze zomer onder in de spannende, avontuurlijke, maar ook relaxte activiteiten die Netl Camping Kallumaan te bieden heeft. Of geniet met een cocktail aan het water van het heerlijke weer deze zomer. Zowel campingbezoekers als daggasten krijgen de kans om gebruik te maken van o.a onze sauna, hottubs, kinderactiviteiten en kledingmarkten.

KRAGGENBURG, 16-07-2022 – Hieronder is een overzicht te vinden van verschillende activiteiten, maar kijk vooral in onze agenda via Netl.nl/agenda want er wordt nog veel meer georganiseerd voor jong en oud!

Circus snor

Zondag 7 augustus komt Circus Snor bij ons langs met de nieuwe show Chapeau! Dit is een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Natuurlijk is ook de kinderkaravaan vol activiteiten aanwezig en kun je voor de show en in de pauze zelf aan de slag. Het volledige programma duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders/verzorgers/opa’s en oma’s etc. Op deze zondag zullen er twee shows plaatsvinden, een om 11:00 en een om 16:00. Wil jij jouw ticket bemachtigen? Één uur voordat de show begint zijn er kaarten te koop bij de kassa, maar een ticket is ook binnen te harken via www.circussnor.nl . De Entree prijs is 13,- (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis).

De Kuuma Sauna

De ultieme ontspanning tijdens de zomerdagen ontdek je in de Kuuma sauna bij Netl Camping Kallumaan. Kom tot rust na een avontuurlijke dag op de camping of begin je dag in kalmte. Start of eindig je sessie onder de koude stortemmer of met een frisse duik in het water van de Zwolse Vaart. Er is een speakertje aanwezig om je eigen muziek op aan te sluiten. Wil je de sauna boeken? Kijk dan even op mijnnetl.nl of bel naar onze receptie 0527-203043

Een hottub, SUP board, kano of mountainbike!

Je billen onderdompelen in een warm bad? Het natuurgebied ontdekken met een SUP of een kano? Of ga je liever het naastgelegen mountainbike parcours onveilig maken! Kokomo zorgt dat het allemaal kan! Een hottub is te huren voor een hele dag. Sups en kano’s vanaf 10,- per uur. Ben je geïnteresseerd? Loop langs bij hun beach shack op het Vuurtorenstrand. Wil je alvast van tevoren reserveren? Stuur dan een Whatsapp bericht naar +31681879929. Tot op of in het water.

Cirque du vente

Waan je door de theatrale glitter schatkist van Cirque du Vente én vindt jouw geweldige festival outfit! Elke vrijdag en zaterdag van 14:00 – 22:00 en zondag van 12:00 – 17:00 opent Cirque Du Vente zijn deuren. Kom langs en scoor je nieuwe lievelingsoutfit!

Kilo Kilo

Gek op vintage kleding of ben je op fast fashion dieet? Same! Elke zondag 12:00 tot 18:00 opent de leukste Vintage shop zijn deuren op Netl Camping Kallumaan. Kilo Kilo weegt zwaar aan unieke items en goede kwaliteit. En nog zwaarder aan hele chille vibes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen