Een Benefietconcert Boeierband bij BoerKok

running
running
Foto: parelprojecten.nl

Op zondagmiddag 15 mei verzorgt de Boeierband een benefietconcert bij BoerKok aan de Meerkoetenweg in Lelystad. De totale opbrengst van het concert komt ten goede aan de Roparun. De Boeierband is een akoestische band die met veel enthousiasme melodieuze popcovers meerstemmig ten gehore brengt.

LELYSTAD, 29-04-2022 – De band is 10 jaar geleden ontstaan in de wijk de Boeier in Lelystad uit een groep buren met een passie voor muziek. Inmiddels wonen de leden verspreid over Lelystad maar bij Anton, Bob, Paul, Eric en Lizette is de passie voor muziek onverminderd!

Het concert vindt plaats op het erf van Boerkok, Meerkoetenweg 9 te Lelystad. Boerkok, waar de boer kookt en de kok boert. Boerkok is een uniek lokaal bedrijf met een Flevolandse identiteit. Op hun erf doen ze wat ze zo graag doen: met de poten in de klei staan, met hun ziel en zaligheid koken en zo de smaak van Lelystad laten proeven.

De totale opbrengst van het concert komt ten goede aan de Roparun. De Boeierband treedt belangeloos op en Boerkok stelt zijn zaal gratis ter beschikking. De opbrengst van de Roparun wordt ingezet om het leven van mensen met kanker en hun familie aangenamer te maken. Het motto van de Roparun is ‘Leven toevoegen aan dagen waar geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden’.

Kaarten voor het concert kosten € 12,50. Voor € 29,50 is er een all-in pakket met naast de entree 2 consumpties naar keuze en een selectie van 6 heerlijke Flevolandse hapjes. Aanvang van het concert is 15.30 uur, de zaal is open vanaf 15.00 uur.

Kaarten zijn te bestellen via www.roparunteamlelystad.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen