Twee avonden Nacht van Oranje megahit in bomvolle hangartent

Nacht van Oranje
Foto: Sjors Evers

Koningsweek ging vrijdag feestelijk van start met de nieuwe ‘The BIG 80’s & 90’s party’ en beleefde zaterdag een spectaculair hoogtepunt met een uitverkochte Nacht van Oranje op het evenemententerrein in Emmeloord. Organisatie StEP Noordoostpolder kijkt tevreden terug op een succesvol weekend.

Na twee jaar wachten in verband met corona konden op vrijdag 22 en zaterdag 23 april de feestavonden weer gehouden worden. Het nieuwe concept van de vrijdagavond werd met 800 bezoekers goed bezocht. De sfeer zat er gelijk goed in en de bezoekers reageerden enthousiast op de 80’s en 90’s muziek van The BIG party DJ-team. De hangartent was voor
de gelegenheid voorzien van grote discobollen en een spetterende lichtshow. The Darkraver sloot de avond keihard af. De vertrouwde zaterdagavond was met drieduizend bezoekers volledig uitverkocht. De jeugd genoot zichtbaar van grote namen als Dave Roelvink, StukTV, Dirrty Berry, Rick Chase, The Boy Next Door, Biggi en de Freestyle Maniacs. De indrukwekkende licht- en geluidshow maakte de megashow in de gigantische hangartent helemaal af.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen