Deze Flevolandse gemeenten hebben de best beoordeelde restaurants

Foto: parelprojecten.nl

Nergens in Flevoland worden restaurants zo goed beoordeeld als op Urk. Eetgelegenheden binnen de gemeente krijgen gemiddeld een 8,2. Dit cijfer is veel hoger dan het provinciale gemiddelde van 6,4. Ook in Lelystad krijgen restaurants betere beoordelingen. Dit en meer blijkt uit de Nationale Food Index van CheapTickets.nl, gebaseerd op bijna 11 miljoen online restaurantbeoordelingen in Nederland. 

FLEVOLAND, 22-04-2022 – Niet overal in Flevoland worden restaurants even goed beoordeeld, er zijn namelijk grote verschillen op lokaal niveau. Alle gemeenten binnen de provincie, gerangschikt van best naar slechtst beoordeeld:

  1. Urk (8,2)
  2. Lelystad (6,5)
  3. Almere (5,9)
  4. Noordoostpolder (5,9)
  5. Zeewolde (5,9)
  6. Dronten (4,9)

Almere: meeste soorten keukens
Restaurantbezoekers die graag verschillende soorten wereldkeukens ontdekken, kunnen het beste een bezoek brengen aan Almere. In deze gemeente is namelijk de grootste diversiteit aan keukens te vinden van heel Flevoland. Ook in Lelystad kun je terecht voor relatief veel verschillende soorten keukens. Grote kans dus dat je hier meer kunt ontdekken dan de lokale snackbar en een pizzeria.

Check de Nationale Food Index om te zien hoe goed jouw gemeente en de rest van Nederland scoort.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen