ADVERTORIAL | ‘Een gezonde leefstijl voor de rest van je leven? Dat kan!’

Foto: eigen foto

Ze is oud doktersassistente en helpt vandaag de dag mensen zelfverzekerder te worden. Hoe? Iedere dinsdagavond geeft Petra Brijder een consult mogelijkheid bij Deelwerk NOP waar ze mensen helpt die onvrede hebben over hun lichaam en willen afvallen. ‘Wees lief voor jezelf’, is haar motto.

EMMELOORD/LEMMER, 16-03-2022 – Petra Brijder is zelf veertien kilo afgevallen en wil met haar methode anderen graag helpen om lekkerder in het leven te staan. Haar aanpak is, zoals zij het noemt: zacht met veel liefde en aandacht voor ieders proces. Petra: ‘Het mooiste vind ik, dat ik mensen zie veranderen. Bij de eerste binnenkomst zijn ze terughoudend, soms een beetje schuchter en onzeker. Gelang het afslankproces zie ik ze opbloeien. Ze gaan rechterop lopen, durven andere kleding te dragen en zijn gewoon een stuk blijer met zichzelf.’ En dat allemaal door een eenvoudig stappenplan in combinatie met gezonde voeding.

Vallen, opstaan en moeten

Wie deelneemt, moet zich wel voorbereiden op een proces van vallen en opstaan en het stellen van haalbare doelen. Petra: ‘Ik lever eten, waarbij deelnemers in de eerste fase niet zo hoeven na te denken over wat zij moeten eten om gewicht te verliezen. Een vast assortiment met keuzes uit soepen, shakes, smoothies, pap, maaltijden en repen. De basis melkchocolade maaltijdreep is het meest favoriet.’ Lekker en met resultaten van over het algemeen 1 tot 1,5 kilo gewichtsverlies per week. ‘Een grote valkuil is ‘moeten’, waarschuwt Petra. Met ‘moeten’ bereik je alleen op wilskracht heel soms je doel. Wanneer je moeten verandert in ‘willen’ ontstaat er een andere energie.

Vitaal

Petra wil graag groeien met haar bedrijf. Als Lifestyle consulente biedt ze daarom deelnemers ook een levenslange begeleiding aan. ‘Iedereen mag na het afslankproces langs blijven komen voor ondersteuning om blijvend op gewicht te blijven.’ Een mooi project waar Petra mee bezig is, doet zij samen met een collega uit Joure. Petra: ‘We zetten in op vitale medewerkers binnen bedrijven en we werken aan een programma dat Gezond en Fit werken op de werkvloer stimuleert.’

Meer weten? Petra Brijder is bereikbaar via M. 06 40 79 89 33 via whatsapp voor een vrijblijvend intakegesprek. Op dinsdag vanaf 15.00-21.00 uur bij Deelwerk in Emmeloord en op woensdag van 08.00 tot 20.00 uur in het kantoor te Lemmer. website: 1op1dieetlemmer.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen