Gedeeltelijke afsluiting N715 Oosterringweg

Provincie Flevoland is druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de reconstructie van de Oosterringweg (N715) tussen de Kuinderweg (N351) en de Marknesserweg (N331). Hiervoor is het noodzakelijk om op 19 en 26 maart 2022 twee duikers onder de Oosterringweg aan te brengen. Tijdens de werkzaamheden is een deel van de Oosterringweg afgesloten voor het verkeer.

MARKNESSE, 16-03-2022 – De eerste duiker komt net ten noorden van de aansluiting met de Baarloseweg en de tweede duiker komt tussen de Marknesserweg en de Baarloseweg ter hoogte van Oosterringweg huisnummer 2. Deze duikers worden op zaterdag 19 maart (duiker nabij Baarloseweg) en zaterdag 26 maart (duiker nabij huisnummer 2) aangebracht.

Omleiding voor doorgaand verkeer

Vanaf 18 maart 20.00 uur tot 20 maart 06.00 uur en 25 maart 20.00 uur tot 27 maart 06.00 uur wordt de weg deels afgesloten voor alle verkeer. Op deze dagen is er geen doorgaand verkeer mogelijk. De erven van aanwonenden zijn wel toegankelijk. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Marknesserweg/Kuinderweg/Oosterringweg. (Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Luttelgeesterweg.

Meer informatie?

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan de Oosterringweg maakt provincie Flevoland gebruik van de BouwApp. Via deze app worden abonnees direct op de hoogte gebracht van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunnen zij makkelijk contact opnemen als er vragen of opmerkingen zijn. De BouwApp is te downloaden op mobiele telefoon of tablet en het project is te vinden onder de naam ‘Reconstructie N715 Oosterringweg’.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen