Valentijnsoproep voor lijsttrekkers Noordoostpolder

Foto: mercatus.nl

Vandaag, op Valentijnsdag 2022, ontvingen de lijsttrekkers van de politieke partijen in Noordoostpolder van Mercatus een liefdesbrief met een cadeau: een paar gebruikte kinderschoenen. Hiermee sluit Mercatus aan bij de actie van het Ministerie van de Toekomst voor kamerleden, ministers en staatssecretarissen.

EMMELOORD, 14-02-2022 – Dat Ministerie roept, net als Mercatus, op om bij alle beslissingen rekening te houden met de gevolgen voor de toekomstige generaties.

Mercatus geeft de lijsttrekkers dit cadeau in een tijd van grote veranderingen. Dat zal ons leven de komende jaren drastisch veranderen en dat vraagt om ingrijpende keuzes. Keuzes die ook weer nieuwe kansen bieden. Directeur-bestuurder Ton Beurmanjer van Mercatus: ‘Ik geloof er in dat we alleen zó een leefbare aarde overdragen aan iedereen die na ons komt. Veranderen kan niemand alleen, daarom verspreiden wij van harte deze Valentijns-oproep. Omdat we samen met de lijsttrekkers écht toekomstbestendige keuzes willen maken voor Noordoostpolder.”

Ton Beurmanjer: “Hoe mooi zou het zijn als Valentijn (afzender van de brief) dit in het komende college-akkoord terugziet? En dat hij en zijn tijdgenoten zich gehoord en gezien voelen”.

Lees hier het begeleidend schrijven van Ton Beurmanjer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen