Voorkom energielekjes met slimme oplossingen

Foto: NMF

De energierekening is fors gestegen. Zaak dus om het energieverbruik flink omlaag te brengen. Hoe kan dat zonder forse investeringen? Begin met radiatorfolie, tochtstrips en zet de verwarming een graadje lager. Deze en tal van andere slimme bespaartips kun je krijgen bij het Energieloket Flevoland.

FLEVOLAND, 10-02-2022 – Op verzoek maken we een energiebespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het verbruik omlaag kunt brengen. En voor bewoners in een aantal Flevolandse gemeenten zijn er ook interessante bespaaracties.

Gratis energiebesparende producten (op=op)
– Dronten: Woningeigenaren en huurders van de gemeente Dronten kunnen via een speciale tegoedbon gratis energiebesparende producten aanvragen.
– Urk: Woningeigenaren op Urk kunnen via een voucher gratis energiebesparende producten verzilveren.
– Zeewolde: Zeewoldenaren kunnen een gratis ledlamp afhalen tijdens het spreekuur van het Energieloket Zeewolde (Flevomeer Bibliotheek, Kerkstraat 2). Spreekuur is op woensdag en donderdagochtend en vrijdagmiddag.
– Andere gemeente: Woon je in een andere gemeente? Dan ligt de gratis energiebespaarmeetlat voor jou klaar. Reserveer deze via het contactformulier via de website. Meer informatie? Bekijk de lopende acties via onze website: www.energieloketflevoland.nl.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt met onafhankelijk gratis advies
Bel (0320-252004), mail ([email protected]), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van de lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg het energieloket op Instagram en Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen