Check jouw isolatie en scoor een gratis thermocard

young happy emotional cheerful girl laughing with knitted autumn cap on colored red background
Foto: NMFF

Benieuwd of jouw woning voldoende geïsoleerd is? Doe mee aan de challenge: ‘Check jouw isolatie, scoor een thermocard’. Zo verkleinen we onze Flevolandse voetafdruk. Aanmelden doe je via: www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

FLEVOLAND, 11-01-2021 – Ontdek het zelf met de thermocard en weet binnen enkele minuten of je woning voldoende geïsoleerd is. Deze kaart is voorzien van een speciale thermometer, die de temperatuur binnen van de buitenmuur meet. Doe mee aan deze challenge! Check je woningisolatie en scoor een gratis thermocard.

Impact challenge Flevolandse energiecoöperaties

Bijna 40 Flevolanders namen vorige week deel aan de challenge ‘Lokale groene stroom? Support Flevolandse energie coöperaties’. Zij kiezen voor een lokale energie coöperatie. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan stimuleren we samen het opwekken van Flevolandse groene stroom.

Energieleveranciers die groene stroom inkopen bij een windmolenpark of zonneveld dragen bij aan verduurzaming. Uit de jaarlijkse stroomranking van de Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE kregen Energie VanOns, OM/nieuwe energie, Pure Energie, Powerpeers en Vrijopnaam een 10: de hoogste score in de ‘groene stroom ranking’. Een aantal Flevolandse energiecooperaties leveren stroom aan de energieleveranciers Energie VanOns en Om/nieuwe energie.

Eén jaar challenges voor één circulair Flevoland

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Januari staat in het teken van duurzame energie. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen