Feestcommissie Kraggenburg hoopt op ‘echte’ feestweek

Feestweek Kraggenburg 2019
Feestweek Kraggenburg 2019
Foto: fotorien

Esther Kutschruiter van Feestcommissie Kraggenburg liet zaterdag tijdens de online Nieuwjaarsreceptie weten dat de feestcommissie in de startblokken staat voor de organisatie van weer eens een ‘echte’ feestweek in de periode rond Hemelvaart 2022. Het thema is ‘Country & Western’ en de band is vastgelegd.

KRAGGENBURG, 09-01-2021 – In de week van Hemelvaart verandert het dorp in een Country & Western Village. ‘We hopen dat de wijken zich kunnen en mogen gaan voorbereiden op de altijd competitieve familie-avond op vrijdag’, aldus Esther Kutschruiter van de feestweekcommissie. ‘Mocht dit door de maatregelen niet moegelijk zijn, dan zullen we een andere activiteit voor de vrijdagavond verzinnen.’

De feestweek start met een kerkdienst. De bingo is er weer op dinsdagavond. Kinderen vieren hun eigen Cowboys en Indianen feest op woensdagmiddag. Woensdagavond is Country & Western bandavond. Op Hemelvaartsdag volgt de zeskamp en is er een donderdagmiddagborrel en op vrijdagochtend worden de fiets- en motortoertochten verreden. Op zaterdag wordt afgesloten met het wijkenvolleybaltoernooi en de dorpsbarbecue.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen