Nieuwjaarsduiken afgelast

Foto: parelprojecten.nl

Voor de tweede keer op rij zullen ook dit jaar de nieuwjaarsduiken in het land niet door gaan. ‘De onderbreking in deze jaarlijkse traditie is en blijft een domper’, schrijft Reddingsbrigade Noptunus in hun nieuwsbrief, ‘maar we willen iedereen er van verzekeren dat ons enthousiasme voor een volgende editie er niet minder op wordt’.

SCHOKKERHAVEN, 29-12-2021 – De reddingsbrigade wenst iedereen daarom  alvast een fijne jaarwisseling en hoopt iedereen weer terug te zien op 1 januari 2023.

We begrijpen dat er behoefte is aan een frisse start van het nieuwe jaar’ schrijft zij verder. ‘Daarom raden we ook dit jaar weer aan om mee te doen met de Unox Thuisduik. Let hierbij wel op dat dit op een veilige manier gebeurt, bijvoorbeeld in eigen achtertuin. Meer informatie over de Unox Thuisduik is te vinden op www.unox.nl/nieuwjaarsduik.

Een Nieuwjaarsduik is elk jaar een prachtig evenement, maar de ervaring leert dat er veel gevaren mee gepaard gaan. Het is zeker niet de bedoeling dat er onofficiële, kleinschalige Nieuwjaarsduiken worden georganiseerd in open water. ‘Als Reddingsbrigade raden wij dit ook zeker met klem af: vermijd ze, organiseer ze niet en raad anderen af om er aan mee te doen’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen