Steun de lokale (horeca)ondernemer

Foto: nieuws.nl

Er zijn genoeg redenen om juist nu lokale bedrijven de komende weken opnieuw te steunen. Hoe?

LANDELIJK, 20-11-2021 – Steun de lokale ondernemer! Dus probeer uw geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg altijd de landelijke maatregelen. De ondernemers in Etten-Leur ontvangen je graag, nu even op gepaste afstand en (deels) met een mondkapje Ze proberen hun service zo goed als mogelijk hoog te houden. Dus als het in een winkel even te druk is kom op een later tijdstip terug.

Er zijn ook veel ondernemers die hun producten graag bij je thuis bezorgen. Neem hiervoor contact op met je vertrouwde ondernemer en spreek samen af wat de beste manier is om de lokale producten bij jou thuis te krijgen. Daarnaast zijn er winkels die op verzoek openen en winkels waarbij je bestellingen via social media (zoals Facebook of Instagram) kunt plaatsen.

Schaf (horeca)cadeaubonnen aan

Wat je altijd kunt doen: cadeaubonnen of tegoedbonnen aanschaffen van de lokale ondernemer. Dus denk vooruit: heb jij binnenkort verjaardagen of iets te vieren? Schaf dan vooral cadeaubonnen aan van de favoriete winkel/horecagelegenheid van de jarige job of de decembermaand. Zo ondersteunen we de lokale winkelier of horecazaak, nu en op de langere termijn.

Zet je eigen bereik in

Heeft jouw favoriete winkel, café, restaurant of andere zaak een (december)actie? Of doen ze een oproep? Deel dat bericht meteen en zet zo je eigen social mediakanalen in om deze boodschap zo ver mogelijk de wereld in te helpen. Dit kan door het te delen via Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of alle andere kanalen. Je draagt dan bij aan de naamsbekendheid van jouw favoriete bedrijf!

Stuur een berichtje

De ondernemers moeten op dit moment alle zeilen bijzetten! Stuur ze een berichtje, vraag of je iets kunt doen en steek ze vooral een hart onder de riem. Ondernemers hebben nu jouw steun nodig. Door ze aandacht te geven, houden ze de energie om te blijven ondernemen en op creatieve manieren door te gaan om deze periode te overleven.

  • Ondernemers opgelet: heb je een unieke actie in deze periode? Laat het ons weten via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen