Marian Uitdewilligen nieuwe lijstrekker CDA Noordoostpolder

Marian Uitdewilligen
Marian Uitdewilligen
Foto: Pim van der Maden

De leden van het CDA Noordoostpolder hebben afgelopen woensdag de lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Marian Uitdewilligen uit Luttelgeest gaat de lijst aanvoeren.

LUTTELGEEST, 20-1–2021 – De lijst van het CDA Noordoostpolder wordt de komende gemeenteraadsverkiezingen aangevoerd door Marian Uitdewilligen uit Luttelgeest. ‘Marian heeft de afgelopen vier jaar naar volle tevredenheid als wethouder gefunctioneerd en we zijn blij dat ze door wil gaan’, aldus voorzitter Henk Suelmann.

Marian Uitdewilligen: ’Ik voel me vereerd dat ik het vertrouwen heb gekregen van het CDA Noordoostpolder. Het CDA Noordoostpolder is de partij die gaat voor gezamenlijke verantwoordelijkheid en het verbinden van mensen en partijen. Daarvoor en voor de inwoners van Noordoostpolder wil ik me graag nog een periode inzetten.’

Ervaring en vernieuwing

Richting de aankomende verkiezingen gaat het CDA Noordoostpolder voor een lijst met een mix van betrokken personen uit de hele polder. Ervaren raadsleden, aangevuld met een club nieuwe kandidaten. De volledige lijst wordt binnenkort gepubliceerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen