Feestelijk en energiezuinig verlichten

Foto: NMFF

De donkere maanden zijn gestart, en de feestelijke dagen komen eraan. Binnenkort is het Sint Maarten en ook Sinterklaas is in aantocht. De feestverlichting verschijnt weer in winkels, straten en in woningen. Sfeervol verlichten kan tegenwoordig heel goed door te kiezen voor Led-verlichting.

FLEVOLAND, 10-11-2021 – De hele maand november ontvangen bezoekers van het spreekuur van het Energieloket Flevoland een feestelijke led-slinger cadeau (zo lang de voorraad strekt). Wees er snel bij, want op = op. Bij het Energieloket Flevoland kun je allerlei tips krijgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik, bijvoorbeeld voor energiezuinig verlichten. Ledverlichting gaat heel efficiënt met energie om.

Feestverlichting met ledjes zijn ongeveer 8 keer zuiniger dan feestverlichting met gloeilampjes. Door het lagere elektriciteitsverbruik, is de uitstoot van broeikasgassen en vervuilende stoffen minder (en de elektriciteitsrekening lager).
Op verzoek maken we een energiebespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het energieverbruik omlaag kunt brengen.

Energieloket Flevoland helpt

Bel (0320-252004 of ), mail ([email protected]), chat via www.energieloketflevoland.nl of bezoek één van de lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen