OV-inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek

OV-ambassadeurs
OV-ambassadeurs
Foto: ervaarhetov.nl

OV-ambassadeurs geven donderdag 21 oktober in de bibliotheek in Emmeloord informatie over reizen met het openbaar vervoer. Loop vrijblijvend binnen.

EMMELOORD, 07-10- 2021 – Heeft u specifieke vragen over het gebruik van het openbaar vervoer? Bijvoorbeeld hoe kan ik een abonnement op mijn OV-chipkaart zetten? Of ik twijfel of het uitchecken wel goed is gegaan. Bezoek dan het OV-inloopspreekuur. Deze wordt gehouden opĀ donderdag 21 oktober 2021 vanĀ 14.00 tot 15.30 uur.

Speciaal voor senioren is er op donderdag 11 november van 14.30 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst.
OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal.

Deelname is kosteloos, maar aanmelding is gewenst. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 038- 4540130.

Proefreis

Aan het einde van de informatiebijeenkomst kunnen senioren zich aanmelden voor een proefreis. Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs hen met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken.

Meer informatie

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen