Hulp bij aanmaken CoronaCheck in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Foto: eigen foto

Vanaf 25 september is een coronatoegansbewijs nodig wanneer je bijvoorbeeld de horeca, een culturele voorstelling, evenement of sportwedstrijd bezoekt. Heb je moeite met de installatie van de CoronaCheck app? Of wil je graag een papieren bewijs?

EMMELOORD, 29-09-2021 – Bij de bibliotheek kun je binnenwandelen voor hulp bij het installeren van de app op je smartphone of bij het printen van de papieren code.

Iedere dinsdagmiddag staan de medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder tijdens het Digicafé van 14.00 tot 16.00 uur voor je klaar om je te helpen met installeren of printen van een coronatoegangsbewijs. Zorg er wel voor dat je de juiste zaken meebrengt. Denk hierbij aan de smartphone waar de DigiD app op geïnstalleerd is. Heb je geen smartphone, breng dan de inloggegevens van je DigiD me, zodat we de papieren versie kunnen printen. Mocht je nog geen DigiD hebben, word je daar ook mee geholpen. Uiteraard kun je voor alle overige digitale vragen ook
gewoon terecht bij het Digicafé.

Het Digicafé

In het Digicafé kun je iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht met vragen over laptop, tablet en smartphone. Het uitgangspunt is dat geen enkele vraag te gek is. Handiger worden met de computer? Whatsappen of videobellen met familie en vrienden? Hulp nodig bij de Online Bibliotheek? Je krijgt kosteloos advies en tips van de medewerkers van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen