Tevreden organisatie coronaproof Tulpenfestival

Foto: StEP NOP

Het Tulpenfestival 2021 is voorbij. De organisatie blikt tevreden terug. Tienduizenden bezoekers hebben de afgelopen weken genoten van de kleurrijke velden.

NOORDOOSTPOLDER, 28-05-2021 – Vanwege het koude voorjaar lieten de tulpen eerst even op zich wachten, maar uiteindelijk zijn de bloemen uit de grond geschoten! Omdat de tulpen wat later te zien waren, heeft de organisatie besloten het festival met twee weken te verlengen, tot afgelopen weekend. Op deze manier heeft iedereen optimaal kunnen genieten van de geweldige tulpenvelden.

Coronaproof

Waar het Profytodsd Tulpenfestival vorig jaar op het laatste moment nog moest worden afgeblazen in verband met corona, is het dit jaar gelukt om met extra coronamaatregelen en de nodige aanpassingen, het festival wél door te laten gaan.

Er is ook tijd geweest voor ontwikkeling en vernieuwing. Zo is dit jaar voor het eerst de Bollie de Berenroute uitgezet. Deze is met veel enthousiasme ontvangen en gereden door gezinnen uit heel Nederland.

Tienduizend downloads Tulpenfestival-App

Dit jaar was ook de Tulpenfestival-App voor het eerst te downloaden. Door middel van verhalen en filmpjes geeft de app de bezoekers informatie over de tulpenteelt en de omgeving. Deze app is ruim 10.000 keer gedownload en daar is de organisatie zeer tevreden over.

Voorzitter Jan Menting benadrukt; ‘Wij zijn heel trots op alle vrijwilligers van de organisatie, die in deze onzekere tijd een mooi en veilig evenement hebben neergezet. Hiervoor willen wij ook alle bezoekers, sponsoren, vrijwilligers, StEP en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen bedanken’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden