THE 1 : 1 DIET &  Life Coaching een succesvolle combinatie, nu ook in Emmeloord!

Foto: Ik kan wel

EMMELOORD – Je kunt meer dan je denkt! Dat is de filosofie van ‘Ik kan wel.nl’. De praktijk van Petra Brijder maakt zich sterk voor Afslanken en Life-coaching.

Petra Brijder helpt mensen weer de goede kant op. “Eigenlijk is mijn bedrijf een soort roeping die is ontstaan door de groei die ik zelf heb doorgemaakt’’, vertelt Petra. “Ik ging doen wat ik erg afkeurde en dóódeng vond, maar wat ik het liefst wilde, namelijk stralend mensen motiveren om weer de persoon te worden die ze willen zijn.’’ In haar praktijk kun je daarom ook hulp krijgen met afslanken. Waarom? “Omdat een gezond gewicht vaak bijdraagt aan een goed gevoel over jezelf’’, vervolgt Petra.

Waarom THE 1:1 DIET?

Petra koos voor THE 1 : 1 DIET by Camebridge Weight Plan omdat zij met dit dieet zelf een positieve ervaring heeft. Het 1 op 1 dieet, vroeger het bekende Camebridge, heeft een nieuw succesvol stappenplan ontwikkeld. Met behulp van maaltijdvervangers én gezond eten kun je blijvend en verantwoord afslanken. Haar klanten zijn ook erg enthousiast en vinden net als
Petra zelf ervaren heeft, dat het dieet eenvoudig en makkelijk vol te houden is.

De leeuw aan de muur staat symbool voor de innerlijke kracht die iedereen in zich heeft. Je kunt veel meer dan je denkt! Mensen komen bij Petra omdat ze hun eigen verhaal herkennen en zich daardoor werkelijk begrepen voelen. Haar coaching gaat veelal over het creëren van een positief zelfbeeld, je komt los van negatieve en beperkende gedachten zodat je weer heerlijk jezelf kunt zijn.

Alleen afslanken kan natuurlijk ook! Kom weer lekker in je vel met  ‘ i k k a n w e l. nl ‘.
Iets voor jou? Neem gerust contact op. De hele maand mei en juni krijg je 50% korting op je inschrijfkosten.

Ik kan wel
Life Coaching & THE 1 : 1 DIET

Sirius 16
8531 NG Lemmer
Randweg 25
8304 AS Emmeloord
Tel. 06-40 79 89
www.1op1dieetlemmer.nl
www.ikkanwel.nl

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Ik kan wel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden