Maak nu nog kans op gratis warmtescan

Foto: Energieloket Flevoland

Met nog een paar koude dagen in het vooruitzicht biedt het Energieloket Flevoland deze lente nog de kans op een gratis warmtescan van de buitengevel van de woning. Snel aanmelden is wenselijk, voordat de temperatuur definitief boven de 10 graden Celsius is.

Veel woningen lekken onnodig warmte, zoals via kieren in gevels of bij ramen. Deze lente biedt Energieloket Flevoland nog de kans om lekjes in uw gevels te ontdekken, via het maken van een gratis warmtescan.

De energieloketmedewerker komt graag langs voor het maken van een warmtescan van de buitenkant van uw woning. Aan de hand van gemaakte foto’s ontvangt u een rapport. Het Energieloket Flevoland maakt zo zichtbaar dat je met een goed geïsoleerde woning veel energie kan besparen en kan bijdragen aan CO2-reductie.

Wat is een warmtescan?

Een warmtescan is een infrarood-foto. Deze foto laat warmteverschillen zien met betrekking tot uw woning. De foto van de buitenkant van uw woning laat zien waar warmte weglekt en waar warmteverlies optreedt. Warmteverlies kan optreden bij naden, gaten, kieren, koudebruggen en isolatiegebreken.

Energieloket Flevoland helpt graag met onafhankelijk advies en tips 
De warmtescan-actie is alleen voor particuliere woningeigenaren. Schrijf u hiervoor in via www. Energieloketflevoland.nl/warmtescan/

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden