Hanzeweg Kampen – Dronten dicht vanwege reparatie wegdek

Foto: mhpublicaties.nl

Wie via Kampen naar Dronten rijdt, moet in de week van 22 t/m 26 februari 2021 rekening houden met een omleiding. Het asfalt van de Hanzeweg wordt gerepareerd.

De huidige asfalttoplaag die in 2019 op de Hanzeweg is aangebracht valt op sommige plekken uit elkaar. Hierdoor ontstaan over een afstand van 1,6 kilometer gaten in het wegdek. De provincie heeft de eerste gaten met koud asfalt opgevuld. Dit bleek geen structurele oplossing te zijn en door de wisselende weersomstandigheden en de inwerking van strooizout verergerde de situatie.

Op maandag 22 februari wordt definitief gestart met de herstelwerkzaamheden. De voorlopige planning is dat het werk gereed is op vrijdag 26 februari (onder voorbehoud van de weersomstandigheden).

Omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute via de Biddingringweg, Elburgerweg en Drontermeerdijk. Weggebruikers moeten rekening houden met extra vertraging bij de kruising Elburgerweg/Drontermeerdijk. De Elburgerbrug wordt deels afgesloten in verband met reeds gepland groot onderhoud.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden