Check jouw isolatie en scoor een gratis thermocard

Foto: NMFF

Benieuwd of jouw woning voldoende geïsoleerd is? Doe mee aan de challenge: ‘Check jouw isolatie, scoor een thermocard’. Zo verkleinen we onze Flevolandse voetafdruk. Meedoen kan via: www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook. De challenge duurt van 18 tot 24 januari.

Ontdek het zelf met de thermocard en weet binnen enkele minuten of je woning voldoende geïsoleerd is. Deze kaart is voorzien van een speciale thermometer, die de temperatuur binnen van de buitenmuur meet. Doe mee aan deze challenge! Check je woningisolatie en scoor een gratis thermocard!

Impact challenge vorige week

Flevolanders namen vorige week deel aan de challenge ‘Lokale groene stroom? Support Flevolandse energie coöperaties’’. Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan stimuleren we samen het opwekken van Flevolandse groene stroom.

één jaar, 48 challenges, één circulair Flevoland

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Januari staat in het teken van duurzame energie. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want daardoor draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden