Kerstboom kan het bos weer in

Foto: Pixabay.com

Rotaract Club Emmeloord haalt graag uw kerstboom op voor het goede doel ‘Stichting Samen Zijn We Er Voor Elkaar’ oftewel de voedselbank. Bomen met kluit gaan het bos weer in!

Tot en met 8 januari kunnen inwoners van Noordoostpolder hun kerstboom aanmelden via [email protected] Vermeld in de mail uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. U krijgt een bevestigingsmail met informatie over het ophalen en de donatie van 5 euro.

Donaties voor Voedselbank

Zaterdag 9 januari worden de aangemelde bomen opgehaald en afgevoerd. In samenwerking met Staatsbosbeheer worden de bomen met kluit in het bos geplant. Het met de actie opgehaalde geld gaat naar de voedselbank. “De stichting heeft in tijden van corona extra hulp nodig om iedereen van voedselpakketten te voorzien”, aldus Rotaract Emmeloord. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Rotaract Emmeloord

Gratis zwembadkaartje voor inwoners Urk

Gemeente Urk geeft een zwembadkaartje weg voor iedere ingeleverde boom. Inwoners kunnen woensdag 6 januari tussen 10 en 16 uur hun boom inleveren bij de containers op de parkeerplaats bij zwembad ’t Bun.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden