BV Noordoostpolder, LTO Noord en Gemeente Noordoostpolder organiseren NOP Zaken 2.1

Foto: https://bvnoordoostpolder.nl

Jaarlijks staat in de maand januari de nieuwjaarsreceptie van BV Noordoostpolder, LTO Noord en Gemeente Noordoostpolder op het programma. Door de corona maatregelen kan deze receptie, die normaliter in theater ’t Voorhuys wordt gehouden niet doorgaan.

Daarom is er samen een alternatief bedacht: NOP Zaken 2.1, een live online uitzending die gewoon vanuit huis te volgen is. Op 7 januari om 20.00 uur zal de avond live van start gaan met presentatoren Janneke Wijnia en Twan Hakvoort. Samen met de voorzitters van BVN en LTO Noord en de wethouder economische zaken gaan we door de hoogtepunten van 2020. Ook wordt tijdens deze feestelijke uitzending bekend gemaakt wie zich het beste leerbedrijf van dit jaar mag noemen en wordt de ambassadeur van de inclusieve arbeidsmarkt 2021 in het zonnetje gezet. Het hoogtepunt van de avond zal de uitreiking van de Ondernemersprijs 2020 zijn.

Kortom genoeg reden om te kijken! De uitzending die wordt georganiseerd voor alle inwoners van de Noordoostpolder kan bekeken worden via een link op de website van BV Noordoostpolder. www.bvnoordoostpolder.nl

Onderneming van het jaar

Dit jaar is anders dan anders en daarom steekt BV Noordoostpolder de aanloop naar de Onderneming van het jaar anders in. Van de drie genomineerde bedrijven zijn video’s gemaakt die in de weken voor NOP Zaken 2.1 worden gedeeld via social media en de website. De genomineerden zijn Waterman Onions uit Emmeloord, Kwekerij Bernhard uit Luttelgeest en Deelwerk uit Emmeloord. Ook oud-winnaar van vorig jaar, Suplacon, vertelt in een video wat het winnen van de prijs voor hen heeft betekent. De drie genomineerden zullen op verrassende wijze aanwezig zijn tijdens de live uitzending op 7 januari.

Win gratis 30 seconden zendtijd

Tijdens NOP Zaken 2.1 kan jouw bedrijf worden uitgelicht! Wees creatief en stuur hiervoor (voor 4 januari) een ludieke en inspirerende video van ongeveer 30 seconden over jouw bedrijf door (naar [email protected]). Dit kan gewoon met je telefoon. De leukste inzending wordt op 7 januari uitgezonden tijdens de live uitzending.

Over BV Noordoostpolder

BV Noordoostpolder is een vereniging van ondernemers in de Noordoostpolder die enerzijds de belangen van de ondernemers behartigt en anderzijds bedrijfsbezoeken, thema-avonden en netwerkavonden organiseert. Kennis delen en krachten bundelen staan voorop.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden