Samen proosten op het nieuwe jaar

Vrijwilligers delen in Kraggenburg prosecco uit om samen te proosten op het nieuwe jaar
Vrijwilligers delen in Kraggenburg prosecco uit om samen te proosten op het nieuwe jaar
Foto: parelprojecten.nl

In Kraggenburg worden de inwoners vandaag verrast met een lekker flesje prosecco. Vrijwilligers delen de flesjes vandaag huis-aan-huis uit zodat er samen op het nieuwe jaar geproost kan worden tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari.

Veel activiteiten konden dit jaar niet doorgaan en ook volgend jaar blijft het nog stil. Daarom hebben een aantal verenigingen en organisaties in Kraggenburg de handen ineen geslagen voor deze actie. De actie wordt goed ontvangen door de inwoners. ‘Dat wordt een bijzondere start van het jaar, maar natuurlijk proosten we mee’, aldus één van hen.

De meewerkende verenigingen/organisaties zijn Dorpsbelang Kraggenburg, Dorpshuis Het Klokhuis, Carnavalsvereniging De Zotte Leeuwkes, Feestcommissie Kraggenburg, Werkgroep Omzien en STEK.

De nieuwjaarsreceptie is online te volgen op 2 januari vanaf 16.00 uur via www.kraggenburg.nl/live. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt onder andere het bloemetje uitgereikt aan een Kraggenburger, die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de samenleving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen