Schatkistenrit kersteditie voor bedrijven en gezinnen

Foto: Schatkistenrit

In navolging van de Schatkistenrit tijdens de herfstvakantie komt nu de Schatkistenrit kersteditie! Op 17 en 18 december speciaal voor bedrijven is de Kerstschatkistenrit. Vanaf 19 december is hij ook voor gezinnen te rijden.

2020 Gaat natuurlijk de boeken in als het jaar waarin men weinig bij elkaar kon komen door de corona-maatregelen. Dit maakt het ook een bijzonder jaar en dat maakt het misschien ook wel belangrijk om het jaar toch samen af te sluiten. Helemaal samen kan nog niet, daarom hebben Blinker Events en Comceptum Mediamakers een corona-proof uitje bedacht met spelelement.

Waar kan dit beter gedaan worden dan in het ‘nieuwe land’? De Noordoostpolder herbergt zelfs voor veel polderbewoners nog vele onbekende plekken. Ontdek de Noordoostpolder dus tijdens het rijden van de, circa 2,5 uur durende, Kerstschatkistenrit.

Wat is de Schatkistenrit?

De Schatkistenrit is een unieke puzzelrit die langs de mooiste plekken van de Noordoostpolder voert. Deelnemers ontdekken vanuit de auto hoe verrassend ‘het nieuwe land’ is. Onderweg speuren ze naar schatkisten, beantwoorden ze vragen en doen ze mee aan leuke spelletjes. Bovendien kan er genoten worden van een goed gevulde lunchbox.

Alle informatie over de route en de opdrachten lezen ze op hun smartphone. Ook tijdens de rit moet er actief worden opgelet: er moet namelijk druk gezocht worden (door de bijrijders) naar aapjes en papegaaien langs de route. Nu speciaal voor de kersteditie zijn de vragen en opdrachten aangepast. De ondernemers aan de route pakken ook extra uit om de kerstbeleving nog groter te maken.

Waarom de Schatkistenrit?

Wat is er leuker dan een bijzonder jaar goed afsluiten met het hele team of gewoon lekker even op pad te zijn met het eigen gezin? Met de Schatkistenrit is dat coronaproof mogelijk. Wordt het als bedrijfsuitje neergezet, dan gaan medewerkers een middag op pad in de Noordoostpolder. Ze beleven niet alleen een topmiddag, maar weten na afloop ook alles over de bijzondere geschiedenis van de polder.

De Schatkistenrit is hét bedrijfsuitje in deze bijzondere periode. Dé mogelijkheid om uw medewerkers op een leuke manier te bedanken voor hun inzet in dit jaar en het is een goede besteding van de verruimde werkkostenregeling.

Ervaringen met de Schatkistenrit

Honderden deelnemers genoten ondertussen van De Schatkistenrit. Bijna tweehonderd auto’s legden in de herfstvakanties de route af. Er is laaiend enthousiast gereageerd op de activiteit. Eerder organiseerden Blinker Events en Comceptum Mediamakers succesvol een soortgelijke rit in Zwartewaterland en Oldebroek. Met de ervaringen van de deelnemende families hebben ze het concept verder ontwikkeld voor de kerstperiode en daarnaast ook aangepast voor de zakelijke markt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het boeken van de rit op www.schatkistenrit.nl

Samenwerkende bedrijven aan de route zijn:
Hotel Van Saaze, Vink Fruitboerderij, Bij Ons in de Wellerwaard, De Schilder Schuur, Museum Schokland, Orchideeënhoeve, Zuiderkrib.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen